Стало відомо, як застосування Україною ракет HARM зуміли створити чергові проблеми для російських окупантів. Вони здатні вивести з величезної кількості техніки і озброєння окупантів.

Про це повідомляє британська розвідка, і дані опубліковані на сторінках Міністерства оборони Великобританії у соціальній мережі Twitter .

Справа в тому, що українські захисники зараз продовжують свій контрнаступ у південних областях країни. Крок за кроком вони розправляються з ворогами за допомогою постачання озброєння від західних партнерів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Росіяни віддають пріоритет зараз протиповітряній наземній обороні із застосуванням радіолокаційних станцій, але Збройні сили України вигадали як із цим боротися.

Українські захисники можуть використовувати ракети AGM-88 HARM для того, щоб розправитися з окупантами. Якщо всі радари буде знищено, то для росіян це стало перемогою.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

"Міністерство оборони України опублікувало відеоматеріали, на яких Повітряні сили використовують високошвидкісні радіолокаційні ракети (HARM). Раніше Росія заявляла, що їй вдалося виявити фрагменти цього типу зброї, призначеної для виявлення та знищення радарів", - повідомили у британській розвідці.

Експерти зазначають, що росіяни на даному етапі намагаються зберегти радіолокаційне покриття своїх засобів ППО, адже це останній їхній шанс затриматися довше на окупованих територіях. Зрештою все одно доведеться звідти йти.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"Суттєва, тривала деградація російських радарів через HARM стала б серйозним ударом по і без того проблемної ситуаційної поінформованості Росії", - сказано у звіті.

Нагадаємо, що Іран міг упарити росії браковані БПЛА: знайшли купу проблем

Раніше повідомлялося, що окупанти опинилися в оточенні під Харковом, а тепер плачуть за несправедливість

Також, гуляйтер Кирило Стремоусов стрімко залишив Херсон: записує "переможні" ролики з Воронежу