Війна в Україні триває, росія не перестає сподіватися на захоплення нових територій, навіть якщо треба буде покласти частину населення в українську землю. Однак не може не тішити й те, що командувачі так само "закінчуються", як і рядові офіцери.

Кого путін не усунув від виконання обов'язків, тих перетворили на "хороших русскіх" українські військові. У всякому разі про велику кількість знищених та усунутих командирів повідомляє в останньому оновленні британська розвідка.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У повідомленні від 7 серпня, розвідка Міноборони Великої Британії повідомляє, що імовірно втратили посади командувачі Східного та Західного військових округів. У травні зник з поля зору генерал-полковник олександр чайко, який завідував східним округом, а також на параді до дня ВМС РФ 31 липня не помітили начальника західного округу журавльова, імовірно, що його замінив генерал-лейтенант владімір кочетков.

Російські загарбники. Фото: скриншот Facebook
Російські загарбники. Фото: скриншот Facebook

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Усунули командувача війни проти України олександра дворнікова, південну групу сил очолив генерал сєргєй суровкін – всі ці зміни спричинені загибеллю щонайменше 10 російських генералів на полі бою.

Через зміну командувачів, у армії рф спостерігають труднощі та заминки. Це, на думку розвідників ВБ, грає на руку українським Збройним Силам.

Нагадаємо, ми писали, що загроза взяття в облогу Миколаєва: стало відомо про скупчення 25 тисяч російських військ.

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Романенко розповів про нові вкиди, намагаються посіяти конфлікт та зіштовхнути лобами, через постачання зброї.

Також "Знай.ua" інформував, що британська розвідка попередила про підготовку до відкриття нового фронту на півдні України