Стало відомо про те, що проросійські сили на Донбасі практично виснажилися. У них не залишилося практично бажання продовжувати бойові дії.

Про це стало відомо завдяки новим заявам британської розвідки, які опубліковані на сторінці Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Колосальні втрати російських окупантів говорять про те, що вони сильно виснажилися. Сили росіян і жителів "Л/ДНР" на нулі, проте командування змушує продовжувати їх бойові дії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Російська влада не повідомляє загальну кількість військових втрат в Україні від 25 березня. Однак самопроголошена " ДНР " публікує дані про свої втрати. Станом на 16 червня "ДНР" визнала, що з початку 2022 року загинули 2128 бойовиків і 8897 отримали поранення. Рівень втрат "ДНР" еквівалентний приблизно 55% від її первісної сили, що підкреслює надзвичайне виснаження російських і проросійських сил на Донбасі. Ймовірно, сили "ДНР" оснащені застарілою зброєю і технікою", – йдеться в повідомленні.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

Як зазначили в британській розвідці, зараз Росія готується перекинути на Донбас велику кількість резервних підрозділів. Обстріли постійно тривають, так як окупанти поставили за мету оточити район Сєвєродонецька через Ізюм на півночі, а також через Попасну на півдні. Але, збройні сили України ніколи цього не допустять, і обов'язково повернуть на українські землі свободу і мир.

Окупанти, фото: скріншот з відео
Окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що плани Путіна захопити повний контроль над Чорним морем зламали захисники Одеської області — Міноборони Великобританії

Раніше повідомлялося, що на Херсонщині ЗСУ відтісняють ворога, вже відкинули за третій рубіж — глава пресцентру СОО Гуменюк

Також, українець з трьома братами став на захист Батьківщини, за допомогою зброя завдає шкоди окупантам