Стало відомо про те, що росіяни незадоволені безпілотниками, які вони в обхід санкцій закупили в Ірану. Тобто перебіг війни вони не здатні ніяк змінити.

Про це повідомляє видання The Washington Post .

За даними розвідки, російські окупанти думали налякати українців новими безпілотниками, які вони закупили в Ірану. Однак, як виявилося, вони непридатні для ведення бойових дій.

Російський БПЛА. Фото: скриншот Facebook
Російський БПЛА. Фото: скриншот Facebook

Тегеран вирішив передати під контроль офіційної Москви одразу три типи своїх БПЛА. Йдеться про Mohajer-6, Shahed-129 та Shahed-191, і перша партія з них вже була доставлена ​​до Росії.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Під час їх випробувань фахівці зіткнулися з величезною кількістю проблем і помилок у їх роботі.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

У зв'язку з цим іранським технічним фахівцям довелося вирушити до Росії і допомогти налаштувати системи. Існує ймовірність, що розібратися з ними вони не змогли через свою дурість.

Величезним плюсом для українських захисників є той факт, що ці безпілотники ще ніколи не працювали в складних умовах протиповітряної оборони.

Їх лише використали для ударів по базах США, що розташовані в Іраку, але в цьому питанні вони "не досягли успіху".

"Тому я не здивуюсь, якщо в більш напруженій обстановці, такій як Україна, у них можуть виникнути проблеми", - пояснив співрозмовник.

БПЛА рф. Фото: Youtube
БПЛА рф. Фото: Youtube

Зараз російська армія гостро потребує будь-яких систем БПЛА, адже вони сильно відстали в технологіях. Українські захисники продовжують отримувати озброєння від західних партнерів, і стрімко вибивають росіян з нашої території.

Нагадаємо, що гуляйтер Кирило Стремоусов стрімко залишив Херсон: записує "переможні" ролики з Воронежу .

Раніше повідомлялося, що Олег Жданов згадав, що стало першопричиною війни Росії проти України, і як у цьому замішаний Янукович

Також, Кремль під загрозою в'язниці та тортур збирає "добровольців" для війни в Україні.