Ізраїль завдав ракетного удару по заводу, який робив іранські БПЛА біля Дамаску. Внаслідок атаки знищено склад із готовою продукцією, яка була обіцяна росії. Про це повідомляє The Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

Напередодні стало відомо, що Іран має намір співпрацювати з росією та готовий надавати їй найсучасніші бойові безпілотники власного виробництва. Перед цим володимир путін зустрічався з лідером Ірина, ймовірно, його візит був присвячений договору про БПЛА. Втім, Ізраїль перекреслив усі плани Кремля.

путін. Фото: скриншот YouTube
путін. Фото: скриншот YouTube

Так, повідомляється, що ракетним ударом неподалік столиці Сирії, Ізраїль знищив завод з виробництва іранських безпілотників. У тому числі було знищено готових безпілотників, які готувалися передати росії для війни проти України.

Удар Ізраїлю по заводу БПЛА. Фото: скрін www.syriahr.com
Удар Ізраїлю по заводу БПЛА. Фото: скрін www.syriahr.com

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Водночас моніторингова група уточнює, що в результаті ракетного удару було вбито не менше восьми людей: трьох сирійських військових, двох сирійців, пов'язаних з ліванською "Хізбаллою", і ще трьох іноземців.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські пропагандисти, що осатаніли, заявили, що їм мало Вінниці: "Якщо не будемо бомбити пологові будинки і школи, ми не виграємо".

Також наш портал інформував, подружжя проміняло будинок на окопи і разом із чотирилапим другом вирушило на фронт: трофеять російські танки та "кошмарять" окупантів.

Крім того, наш портал інформував, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.