Стала відома вкрай неприємна історія, пов'язана із ТРЦ "Амстор" у Кременчуці, який зруйнували окупанти ракетою. Комунальники вирішили влаштувати мародерство.

Про інцидент повідомило місцеве видання "Кременчуцька газета".

Комусь війна, а комусь можливість нажитися на чужому горі. Справа в тому, що одразу трьох співробітників комунального підприємства міста Кременчука спіймали на крадіжці бійцями територіальної оборони.

Пожежа після обстрілу Кременчука, скріншот з відео
Пожежа після обстрілу Кременчука, скріншот з відео

Вони намагалися вкрасти коробку з телефонами з торгового центру "Асмтор", який днями зруйнували ракету російських окупантів. Сталося це у день трагедії, 27 червня.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Робота комунальників того дня полягала у прибиранні території від скла та інших предметів. Звичайно ж, там була величезна кількість цінних предметів, адже "Амстор" працював, і деяка їхня кількість уціліла.

Пожежа після влучання двох ракет, Кременчук. Фото: скриншот Telegram
Пожежа після влучання двох ракет, Кременчук. Фото: скриншот Telegram

Серед них була коробка з телефонами, яка сподобалася мародерам. Відразу після збирання вони поклали цю коробку в контейнер для сміття, і думали, що про це ніхто не дізнається.

Але, не тут було. Весь цей час за ними спостерігали бійці територіальної оборони міста Кременчук, які вирахували жахливі наміри співробітників комунальної служби.

Амстор, фото: вiльне джерело
Амстор, фото: вiльне джерело

Усередині коробки лежав 61 телефон. Справа про крадіжку розглядалася у Крюківському районному суді Кременчука.

Суддя задовольнив клопотання правоохоронців про утримання підозрюваних під вартою як запобіжний захід. Кожен із трьох комунальників отримав 60 діб перебування у Полтавському СІЗО із можливістю внесення застави.

Нагадаємо, що тренер з боксу змінив Спортивні рукавички на автомат і пішов захищати країну-чемпіон захищає Донеччину

Раніше повідомлялося, що найбільша в світі "газова колонка"збирає з людей гроші на дрова пенсіонерам

Також, подружжю з Херсона вдалося вибратися з окупації, і вдихнути "повітря свободи"