27 червня 2022 року по торговому центру у Кременчуці було завдано ракетного удару російською армією.

Під час цього терористичного акту ТРЦ "Амстор" повністю згорів, загинуло щонайменше 20 людей, поранено близько 56 українців - є і зниклі безвісти. У місті було оголошено триденну жалобу, у мережі з'явилося інтерв'ю з дружиною чоловіка, який працював у цьому торговому центрі, зокрема й у день ракетного удару.

Пожежа після обстрілу Кременчука, скріншот з відео
Пожежа після обстрілу Кременчука, скріншот з відео

"Я так плакала, говорила: "Не йди, будь ласка, давай ти звільнишся. Пролунали міцні вибухи. Я зачекала на кінець тривоги, дзвоню - гудки, гудки, гудки... хвилин 20 у нього працював телефон після вибуху. Я вдаюся – просто горить магазин. Я дізналася інформацію, що ніби бачили, як він виходив. Він пішов рятувати ще людей", – заявляє Сабіна Грицай.

@ihorizotov

#кременчук #суспільне #амстор #кременчуг #україна

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
♬ оригінальний звук - Ігор Ізотов

Потім загорілося все, впав дах. Більше його ніхто не бачив. Нині її чоловіка вважають зниклим безвісти. Мама його вже тричі їздила здавати матеріали на ДНК.

"Я Бога благаю, його там немає. Я не можу спати, я не можу їсти. Я їла востаннє, коли він пішов на роботу. Ми завжди вранці робили каву з молоком і бутербродами. Це востаннє було, коли я поїла. Я не буду без нього їсти", - додала вона.

Нагадаємо, рашисти в ООН знову пробили дно цинізму після теракту в Кременчуці

Як повідомляв "Знай.uа", окупанти завдали удару по ТРЦ у Кременчуці, багато жертв серед мирного населення

Знай.ua писав, Михайло Подоляк прокоментував жест "доброї волі" Росії після успішного удару ЗСУ: "Отримали на горіхи"