Вночі 23 березня невідомі дрони атакували Куйбишевський та Новокуйбишевський НПЗ у Самарській області, повідомляють російські пабліки. Завод є одним із основних виробників та постачальників палива для реактивних двигунів.

прильот у Самарський НПЗ 23 березня 2024 року
прильот у Самарський НПЗ 23 березня 2024 року

Варто зазначити, що подібні прильоти майже кожної ночі стали звичною справою для російських підприємств тому багато росіян почали задавати питання, де ж їх хвалене ППО. Також вони побоюються, що скоро дрони почнуть долітати до Уралу а ті, хто живе неподалік хімічних заводів взагалі не знають, до чого готуватись.

Про це свідчить обговорення нічної новини у одному з місцевих пабліків Самари.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У той час як невідомі дрони атакують стратегічні для підтримки війни об'єкти терористичної держави, сама Росія намагається завдати максимальної шкоди цивільному населенню України. Так, 22 березня в Україні став чорним днем для енергетики через масований ракетний обстріл.

В результаті масованого обстрілу українських областей 22 березня, здійсненого військами РФ за допомогою понад 150 безпілотників та ракет, без електропостачання залишилися понад 700 тисяч абонентів.