Навіть у найскладніші дні можна знайти трохи оптимізму. Хороші речі теж трапляються, але на жаль їх не завжди помічаєш через суцільного негативу.

У новій добірці від Ukraine Now можна побачити Хороші новини для України, які відбулися за останній час.

Ось, наприклад, дев'ятирічний школяр з Житомира на ім'я Прохор Кульбіда почав створювати авторський принтований одяг. Для цього він спеціально розробив колекцію малюнків із зображенням котів в патріотичному стилі. Гроші при цьому він планує передавати на потреби Збройних сил України.

Хороші новини, фото: Ukraine NOW
Хороші новини, фото: Ukraine NOW

Хлопчик як ніхто інший розуміє, наскільки це важливо, так як його батько з першого дня повномасштабного вторгнення служить в лавах ЗСУ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також, у Вінниці під час показу мод "Коли ми переможемо" зібрали близько 90 тисяч гривень для захисників. Влаштували його вихованці місцевого Палацу дітей та юнацтва, діти дефілювали в одязі, який виготовили самостійно. На зібрані кошти придбаватимуть автомобіль для захисників.

Хороші новини, фото: Ukraine NOW
Хороші новини, фото: Ukraine NOW

В Івано-Франківську зібрали волонтерський штаб, і організаторами виступили десять друзів. З найперших днів повномасштабного вторгнення волонтери відправляли допомогу на передову, і роблять це навіть через чотири місяці протистояння.

Хороші новини, фото: Ukraine NOW
Хороші новини, фото: Ukraine NOW

Школярки з Миколаєва також допомагають українській армії. Вони самостійно виготовляють і продають патріотичні сувеніри. Їм вдалося заробити і отримати практично тисячу гривень, на які їхні батьки придбали військові речі.

Хороші новини, фото: Ukraine NOW
Хороші новини, фото: Ukraine NOW

Єдність наших людей часом вражає. Вони готові на все для того, щоб почути таке бажане слово "Перемога".

Нагадаємо, що десантники ЗСУ "приземлили" російський вертоліт - мінус" Алігатор " окупантів

Раніше повідомлялося, що Україна обзавелася німецькими "квіточками" для танків російських окупантів - чим зустрічатимуть ворога ЗСУ

Також, Лукашенко може відправити в Україну близько 15 тисяч білоруських військових за наказом Путіна - опозиціонер з "білого легіону"