Під час війни існують і хороші новини теж. Їх поки що значно менше, але, тим не менш, дуже гріють душу. У цьому матеріалі можна зустріти цілу добірку.

На першому кадрі можна побачити біженців з Гуляйполя, що в Запорізькій області. Вони стоять у черзі на реєстрацію в евакуаційному пункті. На руках вони тримають собак, з якими йшли через поле під звуки обстрілів. Їм важливо було врятувати не тільки себе, а й домашніх улюбленців. Це ще раз доводить відвагу нашого народу.

Гарні новини, фото: Ukraine NOW
Гарні новини, фото: Ukraine NOW

Далі хороша новина від українських партнерів. Рига подарувала 11 нових автобусів. Вони приїхали до Києва повністю наповнені гуманітарною допомогою. Більш того, на кожному з них можна помітити принт з символічного муралу з обіймами, який створив місцевий художник. Правду кажуть, що друзі пізнаються в біді.

Гарні новини, фото: Ukraine NOW
Гарні новини, фото: Ukraine NOW

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також, у місті Дніпро хлопчик з аутизмом зібрав кошти на бронежилети для наших воїнів. При цьому, почалося все з пошуків бронежилета для його дядька, який зараз стоїть на позиціях в Донецькій області. Мати дитини розмістила спеціальне оголошення в соціальних мережах, і небайдужі люди почали скидати кошти. Творчість дитини тепер стало впізнаваним по всій мережі.

Гарні новини, фото: Ukraine NOW
Гарні новини, фото: Ukraine NOW

Нові подробиці про зірку мережі-собаку на прізвисько Патрон. Він продовжує допомагати розмінувати території поруч з Черніговом. За добу йому вдалося разом з ДСНС 262 вибухонебезпечних предмети.

Гарні новини, фото: Ukraine NOW
Гарні новини, фото: Ukraine NOW

Ну, а найкращою новиною, звичайно ж, є інформація про початок евакуації з заводу "Азовсталь", що в Маріуполі. Більше сотні людей знову знаходяться в безпеці.

Нагадаємо, що в Маріуполі окупанти забрали вдвічі більше життів українців, ніж фашисти під час Другої світової війни-мер Бойченко

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський розповів про перемогу України, мужні герої її наближають

ТАКОЖ, СБУ знешкодила ДРГ, яка хотіла збити пасажирський літак на території Білорусі