Відома українська астрологиня Яна Езотеричка зробила новий прогноз стосовно війни в Україні. Як пройде літо, і чи зможуть Збройні Сили України вигнати ворога з наших земель.

Новий прогноз був опублікований на її особистому YouTube-каналі, де регулярно з'являються нові розклади про ситуацію в країні.

Спочатку дівчина виклала три карти-сигніфікатора, які і передбачать основний стан справ в кожному місяці.

Астролог, фото: скріншот з відео
Астролог, фото: скріншот з відео

Червень. Ця карта позначає, що ми вчимося, проходимо різну підготовку, все не просто так. Українці продовжують свій шлях, який нам дано кармою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Липень. Це погані новини. Як ця карта проявить себе в результаті - дізнаємося вже зовсім скоро, але поки що так.

Серпень. Цей місяць, за словами астролога, буде схожий на якесь укладення угоди, можливо почнуться поставки озброєння. Щось матиме підконтрольну історію.

Астролог, фото: скріншот з відео
Астролог, фото: скріншот з відео

Після цього жінка ще раз пройшлася по всіх місяцях, але вже більш детально. У перший літній місяць українці будуть більше працювати, але не обійдеться і без таємних змов, про які Україна нічого не підозрює. Скрізь йде затуманений розум. Військові дії під кінець місяця будуть у розпалі.

У липні люди продовжать працювати, чого б це їм не коштувало. Жінки також будуть захищати своїх дітей від зла, і під кінець місяця очікується стрибок на якийсь інший рівень, все це будуть зміни на краще.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Завершиться літо досить неоднозначно. Українцям буде здаватися, що вони знаходяться з партнерами по різний бік барикад, і вони один одного не розуміють. Також, якісь люди можуть щось підказувати владі, але, чомусь вони не будуть прислухатися.

В кінці серпня українці ще сильніше відчують негатив, депресію, але, при цьому, трапляються і хороші карти, з перемогою. Можливо, щось все ж будемо святкувати.

Як буде насправді - побачимо вже зовсім скоро.

Нагадаємо, що українські військові просунулися вглиб Херсонського напрямку - до міста Залишилося 18 кілометрів

Раніше повідомлялося, що глава Єврейської конфедерації подякував Зеленському за боротьбу з Росією, і порівняв його з Черчиллем

Також, жорстоко катували і стратили - нова знахідка злочинів рф у Бучанському районі, від якої холоне кров