Стало відомо про те, що в Херсонській області тривають запеклі бої. Збройні Сили України пішли в контрнаступ, і окупанти почали тікати.

Про це стало відомо завдяки новій заяві від депутата Сергія Хланя.

За його словами, українські захисники перейшли в контрнаступ, так як чекати було більше не можна. Йдеться про Бериславський район області. Збройним силам України вдалося просунутися відразу на 9 кілометрів вперед.

Херсон, фото: скріншот з відео
Херсон, фото: скріншот з відео

Тим самим вони проганяють російських ворогів з наших земель, а вони не можуть втриматися.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Росіяни просто тікають, тому зараз дуже важливо, щоб ми продовжили цей наступ. Орки панікують, вони в розпачі і тікають, я впевнений, що скоро ми звільнимо нашу рідну землю", - зазначає Хлань.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Українські контратаки при цьому сильно впливають і на ситуацію на тимчасово окупованих територіях Херсона. Завдяки нестабільній ситуації в регіоні зусилля РФ щодо встановлення адміністративного контролю за окупованим півднем України сповільниться.

Нагадаємо, що російська влада прийняла рішення напасти на Україну вночі, 24 лютого. Того дня життя українців змінилося раз і назавжди. Третій місяць вони нещадно обстрілюють наші території, вбивають людей, і руйнують інфраструктуру.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

При цьому, самі вони все це заперечують, і кажуть, що обстрілюють лише стратегічно важливі об'єкти. Мабуть, школи і лікарні для них якраз такими і є.

Нагадаємо, що кримський спікер Держдуми хоче позбавити своїх громадян іноземних мов

Раніше повідомляється, що бронетехніка, вантажівки і позашляховики: Литва готує Україні нову партію допомоги на 15,5 млн євро

Також, російські загарбники почали готувати третю лінію оборонина окупованих територіях: бояться озброєння від Заходу для ЗСУ