Українські контратаки погрожують відрізати Російський виступ біля Ізюма на півдні Харківської області.

На схід від Ізюма окупанти відкинуті приблизно на 30 км. Українські захисники просунулися практично до стратегічного міста Борова. Про це повідомляють в пресцентрі ООС.

Раніше експерти припускали, що рашисти завдяки наступу у напрямку Ізюму хочуть прорвати оборону українських сил у зоні ООС. Але оточити угруповання українських захисників не вдається.

На думку деяких військових експертів, ЗСУ постійно контратакують, та будуть чимдалі завдавати вогневої поразки на максимальну глибину. Адже в українців є велика кількість танкових засобів. Фронт може рухатись на кілька десятків кілометрів, але це нічого не дасть ворогові.

Мапа. Фото: Telegram
Мапа. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Щодо повільного, але впевненого нищення ворога та зброї повідомляють і в генштабі ООС. За останню добу було успішно відбили 6 атак ворога і завдано чималих втрат російським окупантам.

"14 квітня, українські захисники знищили 4 танки, 6 бронетранспортерів, 4 бойові машини піхоти і одну артилерійську систему противника. Українські військовослужбовці продовжують мужньо та героїчно стримувати навалу агресора", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше гордість російського флоту крейсер "Москва" потонула в Чорному морі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", знову обстріляли свій же сарай на кордоні, звинувативши Україну: провокації тривають.

Також "Знай.ua" писав, що захисники Маріуполя з "Азову" вже увійшли в історію