З'явилося повне відео як Азов знищив орків у Маріуполі, попри повідомлення владою рф, що вся міська територія Маріуполя під їхнім контролем.

Полк Азов та українські ЗСУ продовжують тримати оборону Маріуполя, хоча сили противника в рази перевершують українські. Про це повідомляє телеграм-канал Азов-Маріуполь.

"Оборона Маріуполя триває. Не зважаючи на переважаючі сили противника, бійці полку АЗОВ проводять контратаку", - сповіщають азовці.

Тим часом українці вирішили підбадьорити азовців та українців, та показали те саме відео, але з музичним супроводом.

Спочатку диктор рф повідомляє: "Вся міська територія Маріуполя повністю зачищена від "боєвиків", від "нацистського" угрупування Азов, іноземних найманців та українських військ".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це повідомлення звучить під музику з "Маски Шоу". Після чого вмикається зовсім інша пісня, з відомого треку "Козаки йдуть". А на відео тим часом сучасні козаки дають відсіч окупанту. З колони, яка рухалася та займала територію, не залишилося нікого.Їх просто закидали гранатами з різних боків.

Відео знято, швидше за все, з квадрокоптера, на певній відстані від місця бою, та на висоті пташиного польоту. Проте зрозуміти, як азовці перемогли орків зрозуміло. Проте їм допоміг один з рашистів, кинувши гранату в своїх.

Нагадаємо, раніше хлопчик з Маріуполя на свій день народження записав звернення до "спасителів з росії"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Медведчук звернувся до путіна і Зеленського: хоче обміняти себе на жителів Маріуполя.

Також "Знай.ua" писав, що командир морської піхоти Сергій Волина звернувся до Папи Римського за допомогою для Маріуполя.