Російські окупанти з кожним днем все менше заслуговують на звання - "люди". Цього разу вони обговорили по телефону, як ліквідували співробітника ЗАЕС.

Запис розмови є на офіційних сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах. Вони в подробицях про все розповіли.

Запорізька АЕС
Запорізька АЕС

Сталося це в тимчасово окупованому російськими загарбниками Енергодарі. Вони стріляли в співробітника Запорізької АЕС Сергія Швеця.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Співробітники карального загону рашистів спочатку з'ясовують особисті дані Швеця. Потім дають наказ знайти його на робочому місці. Коли з'ясовується, що він покинув станцію після закінчення зміни, відправляють групу до місця проживання", - зазначає розвідка.

Окупант з позивним "Ловець" хвалиться, як вони відшукали українця за домашньою адресою. Той намагався чинити опір, так як у нього була зброя, але, в підсумку, як кажуть загарбники - "його замочили".

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

У підсумку він залишився живий, але, найімовірніше ненадовго, так як росіяни залишили в ньому кілька кульових поранень. Подальша доля українця поки що невідома, а весь світ в черговий раз переконався в тому, на які звірячі злочини здатна зграя Кремля.

Російські окупанти
Російські окупанти

Зараз українські правоохоронні органи будуть з'ясовувати, як все було насправді, а потім з'ясують особи цих окупантів. Карма наздожене всіх, а якщо ті залишаться живі Після війни в Україні, дадуть відповідь перед Міжнародним судом.

Нагадаємо, що бойовики квазіреспубліки "ДНР" збунтувалися і відмовилися воювати за " ЛНР "- за "чужу" Республіку воювати не хочуть

Раніше повідомлялося, що Україна намагається передати тіла загиблих російських солдатів-рф не дає згоду, гниють у мішках

Також, російські окупанти скаржаться на високі втрати і низькі зарплати: на будівництві платили більше