У СБУ знову перехопили розмову окупанта, на цей раз спілкувалися чоловік з дружиною, яка запевнила його, що це все випробування, які намітив для них Бог, але солдату явно не до того, він хоче додому.

Чергову порцію телефонних розмов перехопили в СБУ. З розмови випливає, що спочатку загарбникам обіцяли 3-денний переможний марш. Згодом рашисти тримали своїх вояків обіцянками ротації. Одним говорили, що заберуть додому 19 березня, іншим – 25.

Однак реальної можливості провести ротацію так і не знайшли, а для тих, хто під натиском українських захисників поступово втрачає надію, придумали нову дату – "кінець місяця".

Ось що один із загарбників розповідає своїй дружині в росії: "…паника какая-то. Не могу больше…. Я тут нах*й никому не нужен…"

Він намагається донести, що подальше перебування на війні для нього є просто нестерпним: "Каждый раз я просыпаюсь с такой радостью, что я проснулся. В Сирии такого не было. Ты понимаешь? В Сирии… моментов таких даже не было".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Натомість дружина заспокоює його розмовами про Бога. Мовляв, такі випробування послав нам Господь. Також з радістю повідомляє що в магазинах зник не лише цукор, але й макарони та борошно.

Проте, чим довше окупанти залишатимуться на нашій землі – тим важче їм буде прокинутися живими.

Нагадаємо, раніше лисий MELOVIN змусив українців плакати, показавши чисте і добре серце

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даніель Салем потрапив під обстріл окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що агресор хоче кинути у пекло війни майже дітей, відправлять на убій призовників.