Російські окупанти все частіше почали боятися вступати в бій, тому вирішили боротися за допомогою кривавих провокацій. Що ще дізналися українські спецслужби.

Про це стало відомо завдяки службі безпеки України. Вони поділилися записом розмови одного із загарбників, де той розкрив багато цікавих речей. Українська сторона вже почала готуватися до прийдешніх провокацій від окупантів.

Почати варто з того, що окупанти продовжують нахабно порушувати закони і звичаї війни. При цьому, вони бояться вступати в бій з українськими захисниками.

"Підемо зараз укропов кришити. Віджали у них танк, в**али в нього півтонни тротилу, на*башили його повний, нах*й бл*дь, болтами, гайками, ху*йками... крім цього, бл*дь, обвішали його мінами, птурами ... зробили на нього дистанційне керування! Зараз на пульті його в село запустимо, посеред села як у**ем! Там буде ба-бах" - із захопленням розповідає загарбник.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вони сподіваються, що змогли знищити все навколо, і ні краплі не думають про мирне населення, які залишилися в своїх будинках, і життя яких в небезпеці.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

У Службі безпеки України зазначили, що всі перехоплення і зібрана інформація буде використана в міжнародних судах, і покараний за скоєні злочини і звірства буде кожен. Це лише справа часу.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що нарешті розгойдалися: німецький Бундестаг схвалив постачання в Україну важкого озброєння

Раніше повідомлялося, що россійські окупанти вивезли з Херсона 58 дітей-сиріт: ховалися в підвалі храму до останнього

Також, мужественние україночки захищають Батьківщину нарівні з чоловіками