Стало відомо про те, що прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон написав листа українським дітям. Упевнений, що вони повинні собою пишатися.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

У своєму листі до українських дітей Британський прем'єр-міністр згадав, як під час візиту до Києва йому стало сильно сумно. Все через відсутність на вулицях і парках столиці дітей та молоді. Через дії росіян по всій країні небезпечно, і вони змушені ховатися.

"Багато з вас бачили або пережили те, свідком чого не повинна бути жодна дитина. Тим не менш, звичайні українські діти вчать всіх нас тому, що означає Бути сильним і гідним. Високо тримати голову в найважчі часи. Немає кращого прикладу для наслідування для дітей і дорослих у всьому світі", — написав Джонсон.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Далі він зазначив, що на знак підтримки, по всій Великобританії вивішують українські прапори над своїми будинками, офісами, церквами, і так далі. Навіть на даху його резиденції на Даунінг-стріт є прапор.

Лист Бориса Джонсона, фото: Instagram
Лист Бориса Джонсона, фото: Instagram

А школярі малюють український прапор у своїх класах та виготовляють сині та жовті браслети на підтримку України. Це багато чого коштує в наш час, адже показує, на чиєму боці насправді світові лідери.

Лист Бориса Джонсона, фото: Instagram
Лист Бориса Джонсона, фото: Instagram

"Ви не самотні. Ви, можливо, розлучені зі своїми друзями вдома, але у вас є мільйони інших людей по всьому світу. Я вірю, як і ваш президент, що Україна виграє цю війну " - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що війна - не тільки бої на фронті, а й турбота про цивільних: азовці допомагають проводити евакуацію

Раніше повідомлялося, що далекобійна артилерія, протикорабельні ракети і безпілотники — Борис Джонсон про додаткову допомогу Україні

Також, звалище відстріляних снарядів — у Харкові показали частину того, що випустили по мирному місту