Стало відомо про те, що росіяни почали вивозити трупи своїх солдатів вночі невеликими партіями. Все для того, щоб приховати колосальні втрати.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Служби безпеки України.

Вони зазначають, що російські окупанти почали вивозити трупи своїх загиблих солдатів маленькими партіями. Роблять це виключно в нічний час доби, щоб приховати величезні втрати на війні в Україні.

"Це значно збільшує термін доставки, тому іноді родичам окупантів приїжджає вже напіврозкладений Вантаж 200, який потрібно додатково ідентифікувати" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У нових перехопленнях розмов можна почути, що окупанти вкрай шоковані тим, що відбувається.

Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube
Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube

Там чути, що дружини чекають тіла чоловіків тижнями, і вони сильно переживають, адже хочуть попрощатися з ними.

"Їх маленькими пачками везуть, щоб народ не ох**вав. І вночі..." - каже один з окупантів. Розмова, до слова, була перехоплена на території Запорізької області. Втрати колосальні, і скоро приховати це буде неможливо.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

За даними Генерального штабу ЗСУ, цей світ покинуло вже практично 24 тисячі окупантів, і це багато тіл не були враховані у зв'язку із запеклими бойовими діями. Насправді це число значно більше, проте їх політичне і військове керівництво не хочуть цього визнавати публічно.

Вагон-рефрижератор, фото: скріншот з відео
Вагон-рефрижератор, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що військовий експерт назвав ймовірні сценарії ядерної атаки росіянами: чого боятися найбільше

Раніше повідомлялося, що окупанти рф панічно боятьсязгадки про Чорнобаївку, Арестовичу буде з чого сміятися

Також, Фінляндія хоче відгородитися від Росії величезним парканом: це не стіна Яценюка