Радник глави офісу президента України Михайло Подоляк розповів про спеціальні переговори в Маріуполі, а також, чому Медведчук не цікавить Кремль.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю Михайла Подоляка, що було опубліковано порталом "Радіо Свобода".

Радник глави офісу президента зазначив, що російська сторона не хоче проводити переговори в Маріуполі, щоб мирне населення безпечно вийшло з "Азовсталі". Також, від них немає ніякої реакції стосовно того, щоб обміняти кума Путіна Віктора Медведчука на українських полонених.

Михайло Подоляк, фото з Facebook
Михайло Подоляк, фото з Facebook

"Безумовно, шанси залишаються. Для нас принципово було б забрати людей наших: не тільки цивільних, а й військових, які сьогодні є символом незламності України. Російська Федерація націлена на максимальне знищення Маріуполя в цілому... На жаль, Російська Федерація поки все це ігнорує, тому що росіяни сьогодні репутаційно всі втрачають" - говорить Михайло Подоляк.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Михайло Подоляк, фото: скріншот
Михайло Подоляк, фото: скріншот

Окупантам немає різниці, вб'ють вони тисячу цивільних, або ж десятки тисяч.

Також, судячи з усього доля Віктора Медведчука їх абсолютно не хвилює. До його затримання, політична верхівка постійно намагалася створити бренд Віктора Медведчука, говорячи про те, яка він важлива персона для обох країн.

На ділі з'ясувалося, що він їм практично не потрібен.

"Цінність зламати Маріуполь, знищити його, вбити там практично всіх захисників – для них набагато більше, як вони вважають з пропагандистської точки зору, ніж забрати Медведчука або кого-небудь. Тому, на жаль, Медведчук - не актив. На жаль, ми його обміняти на наших хлопців не можемо " - продовжив Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що Михайло Подоляк розповів, яким способом Україна буде обороняти свої території

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі незабаром може загинути 100 тисяч мирних громадян: причина далеко не в обстрілі

Також, Михайло Подоляк засмутив російських окупантів поставками зброї в Україну