Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк зробив гучну заяву стосовно російської агресії. Україна захищатиме свої території будь-якими способами.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню на офіційному акаунті політика в соціальній мережі Twitter.

За його словами, українська сторона буде захищати себе і свої території будь-яким способом, і стосується це безпосередньо ударів по військових об'єктах окупантів. Світ визнає це право.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Росія напала на Україну і вбиває мирних громадян. Україна захищатиме себе будь-яким способом, у тому числі ударами по складах і базах російських вбивць. Світ це право визнає", - написав Подоляк.

Михайло Подоляк, фото: скріншот
Михайло Подоляк, фото: скріншот

Далі він зазначив, що держсекретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен заявляв, що Україна сама повинна приймати рішення стосовно того, чи завдавати ударів по військових об'єктах. Крім того, міністр Збройних сил Великобританії Джеймс хіпі заявив, що Україна має повне право на те, щоб наносити удари у відповідь. Це на їхню думку допоможе атакувати логістичні лінії, запаси палива, арсенали і так далі.

Пожежа на нафтобазах, Брянськ. Фото: YouTube
Пожежа на нафтобазах, Брянськ. Фото: YouTube

Такі заяви вкрай налякали пропагандистів, і вони знову почали погрожувати повним знищенням України і ядерним ударом. Зокрема висловилася Маргарита Симоньян, зазначивши, що українською владою керує Захід.

Нагадаємо, що заступник командира полку "Азов" розповів про постійні обстріли в Маріуполі

Раніше повідомлялося, що німецький Бундестаг схвалив поставки в Україну важкого озброєння

Також, російські спецслужби примусово вивезли з Херсона іноземців: створювали постановочні відео заради піару