Радник президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк розповів, як росія поводиться під час переговорів з Україною.

Про це він розповів в ефірі "Настоящее время".

За словами Михайла Подоляка на переговорах з росією сторона ворога часто використовує свої пропагандистські висловлювання. При цьому вони намагаються переконати, що всі ними вчинені військові злочини, не їх рук справа.

Михайло Подоляк. Фото: YouTube
Михайло Подоляк. Фото: YouTube

Це стосується і звірств російської армії в Бучі, і розстрілу мирних громадян у Краматорську. Щоб росія не зробила, все одно намагається звинуватити в цьому Україну.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вони на повному серйозі дивляться вам в очі і кажуть: "Нацисти! Стріляють по мирних жителях! Їм говориш про Бучу, а вони піднімають очі і кажуть:"Буча - постановка акторів!"Сперечатися з цим неможливо!",- каже він.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, і почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. На всій території України указом президента Володимира Зеленського було введено воєнний стан.

Україна дає потужну відсіч ворогові, і з початку війни було ліквідовано вже майже 19 тисяч російських окупантів.

Нагадавши, СБУ познайомила українців з воїном, який щодня відправляє окупантів на концерт Кобзона: "Працюємо"

Раніше Знай писав, Україна отримала від Британії зброю, яка переверне хід війни: росіянам краще бігти з кораблів

Також Знай повідомляв, дипломат ЄС Жозеп Боррель відреагував на події в Краматорську: Росія відповідальна за ще десятки смертей