Українська акторка і телеведуча Ольга Сумська показала жахливі кадри зруйнованого будинку незрячої бабусі, яка не відразу зрозуміла, що поруч з нею вибухнув снаряд ворожої російської армії.

Відповідний відеоролик Ольга Сумська розмістила на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч осіб. Його зняв один з українських бійців, який мужньо захищає Україну та її громадян, у цій кровопролитній і жорстокій війні з російськими окупантами.

Чоловік показав саму стареньку, яка перебувала в легкому шоці і нерозумінні того, що відбувається, а також зняв практично повністю зруйнований і вже явно непридатний для життя будинок. Пенсіонерка розповіла, що на неї почалося щось сипатися зі стелі, поки вона лежала в ліжку, і показала садно на обличчі, попросивши бійця оцінити серйозність травми.

Зруйнований будинок, скріншот з відео
Зруйнований будинок, скріншот з відео

Після вона веліла закрити двері, так як в житлі дуже холодно, але навколо була лише розруха, тому і закривати було нічого. Тільки ось старенька цього побачити не змогла. Чоловік нагодував її, заспокоїв і викликав допомогу, але сліз стримати не зміг.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Допомога сліпий старенькій, скріншот з відео
Допомога сліпий старенькій, скріншот з відео

"Ось що творять орки. До сліпої бабусі прилетів російський снаряд. Вона не знає, що її будинок фактично повністю зруйнований, тому просить закрити двері, так як холодно...😢" - написала Ольга Сумська.

Нагадаємо, сім'я переїхала в новий будинок під Києвом за день до війни - його спалили росіяни: "Мені ніде жити"

Як повідомляв Знай.uа, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники

Також портал Знай.uа писав, що літній житель Харкова залишився абсолютно один в 16-поверховому будинку: евакуюватися відмовляється геть