Український військовий експерт Олег Жданов вирішив передбачити те, як надалі розвиватиметься ситуація на фронті, і тим самим розповів про сюрпризи для росіян під Херсоном.

Свій прогноз чоловік озвучив у новому ролику, який опублікував на власному YouTube каналі.

Олег Жданов
Олег Жданов

Наразі росіяни почали перекидати на правобережну частину Херсонської області величезну кількість бійців особового складу, і щойно все угруповання сформується, це може вкрай погано для них закінчитися. ВСУ "зачинять за ними двері", як зазначає Олег Жданов, і окупантам вже не буде куди тікати.

Одразу після цього українські захисники зважаться на знищення поромної переправи через Дніпро, що стоїть у районі практично знищеного Антонівського мосту.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Що понтонний міст, що понтонна переправа - все одно буде потрібно максимум один снаряд, щоб її знищити", - каже Олег Жданов.

Такий же прогноз чоловік дав і щодо мосту, що розташовується біля Каховської ГЕС. Це чи не єдина можливість окупантів спокійно дістатися іншого берега, проте це ненадовго.

Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube
Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube

"Там треба буде знищити міст через шлюз. Гребель ми все одно не зашкодимо, це настільки потужна споруда, що її якщо знищувати, то тільки зсередини і лише величезною кількістю снаряда, щоб вона зруйнувалася", - зазначив військовий експерт.

Після цього командування не матиме жодної можливості для того, щоб постачати окупантам необхідне, вони будуть заблоковані і залякані в очікуванні Збройних сил України.

Нагадаємо, що Олексій Арестович проговорився про новий задум ЗСУ у Херсонському напрямку: десятки батальйонів не врятують окупантів

Раніше повідомлялося, що литовські антидронові комплекси EDM4S Sky Wiper вже їдуть до України ламати плани російських окупантів: можуть забути про свою розвідку .

Також, російські літаки приземлятимуться "без гальм", щоб не зношувати дефіцитні деталі - санкції "не працюють"