Військовий експерт Олег Жданов розповів, чому російські окупанти не можуть піти у наступ на Донецькому напрямі. Як було зламано плани ворога, він розповів на своєму youtube-каналі.

Олег Жданов заявив, що внаслідок гарної роботи воїнів ЗСУ та нових HIMARS, російські окупанти не можуть перейти у наступ на Донбасі. Вони продовжують обстрілювати населені пункти та намагаються накопичити боєприпаси та пальне, яке було втрачене після знищення складів.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Ми бачимо зниження бойової активності саме через те, що ми знищили склади російських військ", - заявив Олег Жданов.

Експерт зазначив, що після ударів завданих українськими захисниками загарбники почали підвозити боєприпаси до лінії фронту на цивільних авто, що говорить про серйозний дефіцит транспорту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Підвезення боєприпасів здійснюють на цивільних машинах. Тут два нюанси. Перший - вони маскуються. Другий, який здається реальнішим, катастрофічно не вистачає транспорту", - зазначив експерт.