Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович зробив новий прогноз щодо того, коли може закінчитися війна Росії проти України.

Свою думку чоловік озвучив під час прямого ефіру із російським правозахисником Марком Фейгіним. Протягом останніх чотирьох місяців вони регулярно обговорюють всю країну ситуацію з війною.

У прогнозі пролунав термін приблизно 2,5 року. Саме стільки знадобиться Україні часу, щоб розібратися з цією проблемою.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

"З активними військовими діями, я думаю, ще швидше. Подивимося. Важко сказати, але я думаю, що все буде гаразд", - заявив він.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Зараз все може прискоритися, оскільки Україна почала отримувати важке озброєння від Заходу, а російська армія тим часом взагалі перестала добиватися будь-яких успіхів в Україні.

"Нюанс у тому, що раніше вони могли на окремих напрямках бодатися, у них вистачало сил і коштів. Зараз їм треба зосереджувати війська, знімати їх з інших ділянок фронту, це дуже погана війна безперспективна", - додав він.

Олексій Арестович, фото: Знай.ua
Олексій Арестович, фото: Знай.ua

На початку серпня вже стане зрозуміло, як розвиватиметься ситуація найближчим часом.

Не можна не наголосити, що це вже не перший прогноз від Олексія Арестовича. Він визнав, що його слова не завжди справджуються, а головна причина – це ідіотизм російського політичного керівництва.

Сподіватимемося, що тут він теж помилився, але в інший бік, і війна закінчиться точно раніше.

Нагадаємо, що "друга армія у світі" відчуває проблеми з грошима: скоро відправлятимуть воювати з лопатами в руках .

Раніше повідомлялося, що частина німців не втратила ілюзій щодо путіна, вважають, що Росії не вистачає територій

Також у Великій Британії вже почали навчати українських військових: посилять навички боротьби і відіграються на російських окупантах .