Позаштатний радник голови офісу президента Олексій Арестович, який став справжнім "заспокійливим" для українців у цій страшній війні з росією, прокоментував недавній обстріл Києва і попередив про небезпеку.

Як відомо, 26 червня у бік столиці України було випущено кілька ракет. На жаль, деякі ППО збити не вдалося.

Одна з них потрапила в житловий будинок, зруйнувавши верхні поверхи, інша - на територію дитсадка. В результаті постраждали кілька мирних, а 6-річна дівчинка ледь не залишилася сиротою - вижила лише її мати.

Зруйнований будинок у Києві, фото з Telegram
Зруйнований будинок у Києві, фото з Telegram

Олексій Арестович попередив, що день для українців буде важким. За його словами, окупанти планують і далі обстрілювати міста, тому він попросив не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот з Telegram, Арестович
Скріншот з Telegram, Арестович

Більше того, він заявив, що росія обов'язково відповість за свій злочин. Тільки от українські захисники не будуть бити по цивільних, а виключно по військових об'ктам.

"Кремлівські дурики думають, що ми поламаємося. А ми відповімо. Тільки не по мирним, як ви. По командним пунктам", - написав Арестович.

Скріншот з Telegram, Арестович
Скріншот з Telegram, Арестович

Раніше ми писали про те, що окупанти обстріляли Київ, одна з ракет влучила у житлову багатоповерхівку: є загиблі та постраждалі

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Арестович заявив, що планує йти в президенти: "Коли я стану, такі питання будуть вирішуватися швидше"

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Арестович зізнався, що його життя висіло на волосині з початку війни з рф: "Негідники з Офісу Президента"