Олексій Арестович прокоментував ситуацію на фронті, а також прискорення надання Україні протиракетної системи повітряної оборони, яку нададуть союзники.

Він заявив, що про це говорять уже британські та американські військові аналітики. Про це свідчить дата, яку поставило російське командування. Найближчий тиждень - російська армія сповільнюватиме свої темпи і поступово стає в оборону, тому що вони просто втратили свій наступальний потенціал. Арестович оприлюднив своє інтерв'ю з Юлією Латиніною у своєму телеграм-каналі.

Він зазначив, що за час витрачання свого бойового наступального потенціалу Україні потенціал наростили за рахунок додаткових поставок зброї та систем протиповітряної оборони. Арестович упевнений, якби не потрапили Росії в торговий центр, рішення про ППО приймалося б ще пів року.

І там уже не просто ППО, а йдеться про ПРО, про протиракетну оборону. Тобто вони нас різко прискорили, темпи постачання нам військової допомоги і сповільнили свої на цьому ракетному терорі. Більшого божевілля не можна було зробити. Зменшити свої та прискорити наші - це визначні військові таланти. Олексій Арестович.

Це ставить під сумнів головну перевагу путінської армії – ракетні удари.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Арестович висловився про останні рішення світових лідерів, з росією вже ніхто не хоче домовлятися.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Арестович заспокоїв українців і зізнався, що рф більше нічого не окупує.

Також "Знай.ua" інформував, що Олексій Арестович готує гарненького "прочухана" окупантам за випущені ракети по Києву.