Сергій є танкістом, і на війні він із 2015 року. На цей раз він наважився розповісти свою історію. Як його життя змінилося раптово кардинально.

Про це написали на сторінці 93-й ОМБр Холодний Яр у соціальній мережі Facebook, де регулярно висвітлюють російську агресію, та розповідають історії таких героїв.

Раніше про танкові дуелі він чув лише від тих, хто воював з 2014 року. Були бойові виїзди, проте таких випадків, щоби противник був на відстані 100-150 метрів, до цього ніколи не відбувалося.

"На Ізюмському напрямі були запеклі бої. Піхота попросила про підтримку. Виїхали, у мене вже снаряд був у каналі ствола, і я готувався вистрілити. Повертаю, щоб потрапити ворога, і раптом бачу ворожий танк набагато ближче, ніж я очікував - трохи більше ста метрів. Для них ми, мабуть, були несподіванкою. Далі як у кіно було видно, як російський снаряд вилітає прямо в мене. Але не влучив. Я йому плюху теж дав, ми відкотилися, і піхота його вже добила із "джавелінів" – розповідає Сергій історію бою.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Військовий Сергій, фото: Facebook
Військовий Сергій, фото: Facebook

До речі, російський танк, який стіл ззаду, вирішив теж вистрілити, але як це часто буває у них, він промазав. Рівень адреналіну в таких випадках зашкалює, як зізнається військовий, і довелося відійти у безпечніше місце.

Через постріл танка відлетіла захисна броня, і його довелося віддати в ремонт. Зараз він у дрібних дірах, але це не страшно.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Зараз буває теж прилітає. Але за позиціями, які поряд із нами. Буває, через голову перелітає. Ми вже звикли до такого і не так ховаємось, як раніше" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що черговий конфуз росіян на прощанні з "повернулися" окупантами

Раніше повідомлялося, що "Камаз" з побратимами врятував Київ від окупації, а тепер боронить Донбас: яка мотивація сьогодні в українських захисників

Також, житель Криму готує "друзів" до партизанської війни для повернення в Україну