Війна в Україні триває вже п'ятий місяць... це більше 120 жахливих нічних кошмарів, сотні російських ракет вбивають мирне населення і 35 тисяч успішно "денацифікованих" рашистів, які по дурості своїй зайшли на наші території 24 лютого.

З того самого моменту в нашій країні піднялося питання, стосовно повернення всіх окупованих територій. Іноді подібні обговорення затихають, коло зводять до повернення на позиції 23.02.2022. Однак Крим з Донецькою і Луганською областю обов'язково повернуться додому.

Харків, руйнування. Фото: Youtube
Харків, руйнування. Фото: Youtube

Тим більше, що настрої там різко змінилися в бік проукраїнських... бо на Донбасі чоловіків насильно мобілізують в якості "гарматного м'яса", а Крим просто використовується у військових рамках... без туризму і заробітку для місцевих жителів.

Мітинг на підтримку України в Криму. Фото: скриншот Youtube
Мітинг на підтримку України в Криму. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ось один з жителів тимчасово окупованого півострова і підтвердив цю теорію.

"Крим зараз зовсім інший. Починається сезон, а туристи сюди як не їхали, так і не їдуть. І вісім років тому, коли ми погодилися бути на Росії - це була найбільша помилка, найбільша зрада нас українців по відношенню до нашої країни. І багато хлопців мого віку готові і ми чекаємо, і будемо партизанити, чекаючи нашої української армії", - заявив він.

@grygoriigreg

♬ оригинальный звук - Григорий Осокорков

Нагадаємо, ціла сім'я з Одеси встала на захист Батьківщини після початку війни: жінки-волонтери, Чоловіки-на фронті

Як повідомляв "Знай.ua", в МОН "втратили" Крим і придумали нові держави: "Що то за країни такі Турція і Словакія?"

Знай.ua писав, "Слухай сюди": про що путін обіцяв Макрону за пару днів до війни