Український герой повідав, як йому за допомогою свого підрозділу вдалося звільнити Київську область від російських окупантів. "Русский мир" ніколи не прийде на наші землі.

Його історія з'явилася на сторінці Військового Телебачення України в соціальній мережі Facebook, де регулярно розповідають актуальну ситуацію про російське вторгнення.

Для того, щоб окупантські танки не пройшли, їм довелося підірвати мости в Баришівці, що в Київській області. Це і допомогло хлопцю з позивним "Камаз" та його підрозділу врятувати місто від окупації.

Все життя він працював у рятувальних службах, і в 2014 році пішов добровольцем на Донбас. На початку цього року він підписав контракт з Силами територіальної оборони ЗСУ, а вже 24 лютого Росія вторглася на наші території.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Військовий "Камаз", фото: Facebook
Військовий "Камаз", фото: Facebook

"Щоб їх танки не пройшли, ми підірвали мости в Баришівці і На виїзді з Селища. Потім я наказав підірвати шлюзи на річці Трубіж. Вода заболотила велике місце-і ні техніка, ні піхота тут пройти не могли. Тієї ж ночі знищили ще 12 ворожих розвідників, що йшли на Баришівку. 50 одиниць ворожої техніки, які могли перерізати шлях на Бориспіль, були зупинені. Командир спецназу тоді був дуже вражений сміливістю моїх хлопців" - згадує "Камаз".

Нікого навіть мотивувати не довелося, так як всі місцеві. У всіх там залишалися сім'ї, діти, близькі люди, тому чоловіки почали воювати.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Був навіть розроблений план на екстрений випадок, і якби окупанти перейшли все таки міст, то їх колону спалили б за принципом камікадзе.

Зараз він зі своїм підрозділом воює на Сході, і всі разом чекають бажаний день Перемоги.

Нагадаємо, що черговий конфуз росіян на прощанні з "повернулися" окупантами

Раніше повідомлялося, що британці знову прийдуть на допомогу Україні, прихистять і навчать понад 10 тисяч військових ЗСУ

Також, ЗСУ зуміли відбити окупантів з острова Зміїний - бігли на катерах і підривали техніку