Головнокомандувач ЗСУ розповів історію українського героя, який до початку повномасштабної війни планував яскраве життя, зустрічався з друзями. В один момент все змінилося.

Новий пост був опублікований на сторінці Головнокомандувача ЗС України в соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують актуальну інформацію про російське вторгнення.

24 лютого житель Чернігова Тарас працював в американській IT-компанії, а вже наступного дня пішов до військкомату, де став частиною 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського. В автобусі він випадково зустрів однокласника, з яким за тиждень до цього святкували зустріч випускників. Ось так в житті буває, що за тиждень все кардинально змінюється.

"19 лютого ми разом святкували 25-річчя закінчення школи, говорячи про буденні речі. Хто ж знав тоді, що зовсім скоро ми зустрінемося знову, але за інших обставин, – знизує плечима Тарас. - Життя таке непередбачуване... Буквально позавчора ти з дружиною розмірковував, який ресторан вибрати для вечері, а сьогодні з колишнім однокласником в лісі знаходиш можливість випити чаю і відчуваєш себе щасливим" - каже чоловік.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Військовий Тарас, фото: Facebook
Військовий Тарас, фото: Facebook

Повсякденні речі на війні стають чимось особливим. Бувають і комічні моменти.

Наприклад, один з побратимів йшов задоволений з тарілкою, на якій був великий шматок м'яса. В один момент почалися вибухи, і всіх відкинуло хвилею. Тарілка все ще була в руках після цього, а м'ясо вилетіло. Це єдине, що засмутило військового.

Він весь час обороняв від окупантів рідний Чернігів, і там весь час залишалися батьки, які відмовилися евакуюватися.

Фото: ЗСУ
Фото: ЗСУ

"Що й казати – 14-річна донька теж відмовилася їхати за кордон, Зараз на заході України. Вона у мене біатлоністка, професійно займалася спортом, тренувалася на лижній базі в Чернігові. Загарбники-росіяни розбили її вщент... але нічого, надолужимо. Всі живі, здорові - це головне" - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що окупантам нагадали, що їх чекає на українській землі, в Каховці з'явилися листівки

Раніше повідомлялося, що Сергій дізнався про смерть сина під час бою на Донбасі, але це його не зламало

Також, українська армія перейде на західні калібри і техніку, рішення прийняли 40 країн світу - Резніков