Стало відомо про те, що на сьогоднішній день існує величезна загроза того, що на Україну знову можуть напасти з території Білорусі. Потрібно готуватися до будь-якого розкладу подій.

Про це повідомив генерал Збройних сил України Сергій Кривонос.

Він вважає, що загроза зберігається, і вона триватиме до тих пір, поки Україна остаточно не переможе окупантів. А поки що, маємо що маємо, і тому повинні боротися.

Сергій Кривонос
Сергій Кривонос

Боротьба у нас відбувається не тільки з Росією, але і з Білоруссю, яка дозволяє використовувати свою територію для військових злочинів і обстрілів України.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Росіяни зараз посилено "обробляють" політичне керівництво цієї країни. Плюс вони досить жорстко контролюють настрої в білоруській армії. Вони там зараз мають практично в кожному підрозділі своїх офіцерів-кураторів, які чітко відстежують настрої" - йдеться в повідомленні Сергія Кривоноса.

Арта ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Арта ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

До слова, вони також проводять додаткову пропаганду для того, щоб виправдати свої наміри стосовно вторгнення на українські землі.

На даний момент помічають колону російський військ, які через Білорусь наближаються до українського кордону. Це не означає, що вони зважаться все таки точно напасти знову, однак, готуватися необхідно до найрізноманітніших розкладів. ЗСУ розуміють всю небезпеку, тому почали обороняти старанніше кордони відразу після відступу на початку квітня.

Кордон з Білоруссю, фото: скріншот
Кордон з Білоруссю, фото: скріншот

Нагадаємо, що Валерій Залужний закликав західних колег старанніше допомагати Україні стримувати росіян

Раніше повідомлялося, що Путін продовжує використовувати їжу в якості зброї в Європі звинуватили Росію в "Голодних іграх"

Також, командир полку "Азов" Денис Прокопенко зустрічає 31-й день народження в російському полоні: з першого дня боронив Маріуполь