У Міноборони України повідомили, що Білорусь та самопроголошене "придністров'я" можуть здійснити наступ на Україну, однак росія використовує територію РБ як базу, тому коли може відбутися напад невідомо.

В оборонному відомстві запевнили, що Збройні Сили України розглядають усі можливі сценарії та готуються до них. Відомо, що Білорусь проводить навчання, які тривають вже досить довгий період часу.

Білоруські війська. Фото: скриншот Youtube
Білоруські війська. Фото: скриншот Youtube

Про це розповіла заступник міністра оборони Ганна Маляр в етері каналу "Рада".

Ризик використання як території білорусі, так і Придністровського регіону Молдови – безумовно є і його розглядають Ганна Маляр

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На думку Ганни Маляр, Росія використовує територію білорусі для того, щоб здійснювати агресію і використовуються для завдання ракетних ударів. Використовують як базу, де здійснюють лікування поранених, тримають свої резерви під виглядом навчань.

Варто сказати, що на відміну від Ганни Маляр, Михайло Подоляк та Олексій Арестович, два "заспокоювальних" радники з Офісу президента заявили, що наразі жодного нападу з боку білорусі не буде. Подоляк закликав не слухати "видатних експертів, які знають точно" про начебто напад Білорусі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти використовують проти України та її народу заборонені боєприпаси: навіть не приховують цього.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російський полонений зізнався у величезних втратах побратимів, до 70% складу за один бій.

Також "Знай.ua" писав, що Олексій Арестович і Михайло Подоляк показали єдине, на що здатна Білорусь