Стало відомо про те, що російські окупанти шукають юристів для того, щоб втекти з України. Вже не вірять в обіцянки командування відпустити додому.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупантів. Ролик опубліковано на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Вони там всі настільки деморалізовані, що вже шукають як законним шляхом можна втекти від війни в Україні. Саме тому багато хто почав шукати юристів, які повинні будуть в цьому допомогти.

У ролику окупант говорить зі своє матір'ю, і скаржиться на командирів, які абсолютно не виконують свої обіцянки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Командир роти, всі офіцери. І що робити, як нам? Як вчинити правильно? Нам треба бути підкованими. Тому що тут приїжджають, нам намагаються щось впарити. Ми, звичайно, їх слухаємо. Але нам здається що це все ху*та *обана. Вже місяць підкріплення очікуємо", - розповідає Російський загарбник.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Також, цьому підрозділу вже деякий час абсолютно не привозять боєприпасів, і вони бояться їхати на передову, і вступати в протистояння з ЗСУ, так як ті виявилися досить сильним супротивників.

"Половина взагалі духовно здалася вже. Ми зараз в бехі сіли і з'їхали б звідси", - додав окупант.

Втекти - правильне рішення, це дозволить їм зберегти своє життя. Однак у майбутньому, після перемоги України на полі бою від покарання ніхто не зможе вже піти.

Нагадаємо, що лідери G7 публічно висміяли російського диктатора Путіна

Раніше повідомлялося, що 75% часу доби під землею, рятуючись від "фосфору" і артобстрілів — ЗСУ показали тактику російських загарбників

Також, в ГУР відповіли, Чи може Білорусь самостійно напасти на Україну і як це відіб'ється на правлінні Лукашенка