Стало відомо про те, що російські військові почали використовувати нову тактику під час постійних обстрілів Харкова. Що про це відомо?

Повідомив про нові плани окупантів міський голова Ігор Терехов в інтерв'ю для телеканалу Україна 24.

Обстріли зараз відбуваються щодня, і починаючи з 24 лютого Харків став прифронтовим містом.

Ігор Терехов, скріншот: Youtube
Ігор Терехов, скріншот: Youtube

"У багатьох районах міста Харкова лунають вибухи, зруйновані житлові об'єкти. Звичайно, це не може не викликати тривогу. Той цинізм і агресія, з якою російські окупанти сьогодні руйнують інфраструктуру міста Харкова, говорить лише про одне - вони дуже злі, що у них не виходить їх наступ. Ви знаєте, що спроби прориву тривають. Наші героїчні війська стримують всі спроби, що робляться російським агресором. Що стосується вибухів, то я можу Вам абсолютно чітко сказати, що це нова тактика російського агресора, оскільки місто Харків поступово повертається до життя"- йдеться в повідомленні Ігоря Терехова.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Зруйнований Харків. Фото: ДСНС
Зруйнований Харків. Фото: ДСНС

Жителі міста неймовірно люблять його, і хочуть якомога швидше повернутися до колишнього життя. Багато хто почав повертатися додому, і раптом обстріли посилилися. У людей почала наступати втома від війни, і всі це прекрасно розуміють.

Міський голова зазначив, що з недавніх мор в місті знову працює транспорт, запрацювали магазини і кафе, і саме ці "хвилинки миру" не сподобалися російським агресорам, і тому почалися знову бомбардування.

Нагадаємо, що військовий експерт про точність "допотопних" російських ракет, які запускають по українських містах

Раніше повідомлялося, що 75% часу доби під землею, рятуючись від "фосфору" і артобстрелов — ВСУ показали тактику російських загарбників

Також, росіян, які проти війни, почали кошмарити на батьківщині: без грошей і роботи