Російські окупанти в черговий раз показали свою марність для своєї Батьківщини. Встиг повоювати всього три дні, а потім потрапив у полон.

Про це стало відомо завдяки новому ролику з окупантом, який опублікований на сторінках Служби безпеки України в соціальних мережах.

Мова пішла про пілота з ПВК "Вагнер", який встиг повоювати всього три дні, після чого був збитий українськими захисниками. Перший виліт був здійснений тільки 14 червня, а вже 17 опинився в полоні.

На допиті він повідав, як почав скидати бомби на українські міста. При цьому, почав навіть виправдовувати свої дії, адже за його словами мова йшла про "нанесення ударів по опорних пунктах, скупченнях сили і живої сили противника".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після того як він своїми очима на відео побачив результати ударів Російської Федерації по мирних населених пунктах, то самовпевненість різко випарувалася. Він усвідомив раптово, що це "не правильна, не потрібна війна". Однак, навряд чи до кінця це зрозумів.

Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram
Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram

Всього в день він робив по одному-два бойових вильоти. Крім цього на російських винищувачах, вартість яких понад 10 мільйонів доларів, літають також найманці, а не просто кадрові льотчики Збройних сил рф.

"Найманці отримують за роботу ставку від 200 тис. рублів на місяць і додаткові бонуси. Основною метою власного перебування в Україні цей пілот вважав "завдання... з надання допомоги республікам Донбасу", а бойові вильоту – "приватними завданнями", - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що ЗСУ перестали оборонятися і кілометр за кілометром відтісняють ворогів із Запорізького напрямку: Родіон Кудряшов з"Азова"

Раніше повідомлялося, що окупанти скаржаться, що нікому воювати, новенькі відмовляються йти в бій

Також, історія полку "Азов" , і чому російські пропагандисти намагаються зробити з них неонацистів