Російський окупант, який потрапив в український полон, розповів про величезні втрати побратимів на Донбасі. Вони не очікували такого опору з боку ЗСУ.

Відео з допитом було опублікований на сторінці Служби безпеки України, де регулярно розповідають нові подробиці про російське вторгнення в Україну.

Цього разу російський загарбник розповів про величезні втрати в боях на сході України. Зокрема, мова пішла про Рубіжне, де лише на одній вулиці вони втратили до 70% особового складу. Це при тому, що на східній ділянці фронту армія РФ має чисельну перевагу щонайменше в 20 разів.

"Вулицю Леніна (зараз Володимирська-ред.) ми проходили в загальній сумі тижні 3, може 4... за цей час були великі руйнування, великі втрати... від роти відсотків 70", — говорить полонений.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Втрати їх командування заповнювало новоприбулими молодими хлопцями, які були мобілізовані. Відповідно, у них немає ніякого досвіду, через що і мчали величезні втрати.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Після Рубіжного їх відправили вже в Сєвєродонецьк, де ЗСУ зустріли їх з усіма почестями, а саме - шквальним вогнем в промзоні. Це і спонукало значну частину окупантів здатися, щоб хоча б зберегти собі життя. Частинки дрібного мозку все ще функціонують все таки.

На даний момент вони всі дають свідчення слідчим Служби безпеки України, де розповідають про всі плани командування.

Нагадаємо, що мати полоненого окупанта розшукує не сина, а iPhone-13, куплений в кредит

Раніше повідомлялося, що астролог Карпєєва розповіла, що в липні заспокояться авіаудари по Україні, але розслаблятися рано

Також, бійці ЗСУ випробували нове озброєння на російських окупантах: одним махом спалили більше десятка техніки