Поки наші матері оплакують своїх синів, та на коліні зустрічають загиблих, і виборюють полонених, мати окупанта навіть не хвилюється за життя сина, їй важливіше — кредит за айфоном-13.

Матері полоненого окупанта ставлять запитання, як таке можливо, що її син у полоні, а вона розшукує не його, а 13 айфон, який йому подарували її батьки. Відео розмови з так званою "мамою" розмістили на Youtube Служба безпеки України.

Полонений окупант та його мати. Фото: скриншот YouTube
Полонений окупант та його мати. Фото: скриншот YouTube

"Ваш син у полоні, його могли вбити, а ви розшукуєте якийсь телефон? Це якосмь сумісно взагалі?"

На що мамаша ледь підбираючи слова, щоб не кожне слово було матом розповідає про дідуся, який після інсульту її постійно запитує про те, де дівся телефон.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

дідусь і бабусьою купували йому в кредит телефон, айфон 13, їм виплачувати кредит. Я коли прихожу, у діда... не все добре з головою, постійно мені ... чеше, де телефон. Я маю щось йому відповідати

Журналісти тоді резюмують, що її сина взагалі могло б не бути, адже це війна.

Полонений окупант та його мати. Фото: скриншот YouTube
Полонений окупант та його мати. Фото: скриншот YouTube

Жінку ж хвилює лише кредит та телефон, неочікуваний телефонний дзвінок з полону розчарував мамашу окупанта, адже вона, мабуть, розраховує отримати компенсацію.

Нагадаємо, раніше ми писали, що бійці ЗСУ похвалилися міццю нового озброєння: таких "феєрверків" російські окупанти ще не бачили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам: маскувалися під добровольців.

Також "Знай.ua" писав, що Бориса Джонсона зворушив лист хлопчика з Маріуполя, який втратив через війну батьків.