Військовий аналітик, а також колишній офіцер британської армії Френк Ледвідж вирішив також висловитися про війну в Україні, і розкритикував Захід за затримку поставок важкого озброєння.

Про це він розповів під час інтерв'ю для DW.

За словами чоловіка, цього всього недостатньо, і Україні зараз потрібно допомогти настільки, щоб російські окупанти бігли і забули дорогу на наші землі. Також, необхідні удари ракетної артилерії в тил російської логістики.

"Вони використовують тисячі снарядів щодня в тому, що з самого початку було і залишається, по суті, артилерійським боєм. І проблема, з якою вони стикаються в артилерійських боях, полягає в тому, що кожен снаряд, який розриває поле або руйнує будівлю, насправді не має ніякого тактичного ефекту" - говорить експерт про українське протистояння.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Захід намагається надати їм високоточну зброю, так як старе озброєння і боєприпаси закінчуються, але і цього недостатньо.

Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео
Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео

"Подарунки і поставки заходу були недостатні, вони - крапля в морі того, що потрібно, і навіть більше, ніж потрібно, особливо в ракетній артилерії" - продовжує чоловік.

Велика частина виділеного озброєння для України ще навіть не покинули чомусь країни Європи і США.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

Пішли розмови про те, що світ втомився від цієї війни, тому почали допомагати набагато менше. Вони втрачають свою рішучість допомогти Україні виграти цю війну. Рішучість Західного фронту повинна бути твердою, тому, вони зобов'язані найближчим часом дат Україні те, що вона вимагає.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Мінінтеграції розповіли про покарання для українців, які покинули Україну через територію Росії

Раніше повідомлялося, що Михайло Подоляк в черговий раз дорікнув заходу у порожніх обіцянках

Також, екс-генерал НАТО закликав вступити у війну в Україні: треба згадати уроки історії