Стало відомо про те, чому Німеччина побоюється передавати Україні танки, щоб захисники побороли російську агресію. Чергова відмовка від місцевого уряду.

Про це повідомляє портал Spiegel.

Як виявляється, Бундестаг Німеччини постійно відкладає поставку танків Україні, і причина лежить на поверхні. Вони побоюються, що численні успіхи України можуть призвести до вторгнення в Росію.

Олаф Шольц
Олаф Шольц

На їхню думку, Україна може стати занадто самовпевненою, якщо здобуде безліч перемог на полі бою, після чого вийде на російську територію. Тобто німецькі танки, через практично 80 років знову опиняться на території рф.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вони роблять такі заяви незважаючи на те, що українська влада неодноразово робила акцент у своїх заявах, що ні на кого нападати не буде, і в минулому таких прецедентів не було. Іншими словами, знову відтягують поставки зброї, щоб не злити Кремль.

Танки, фото: скріншот з відео
Танки, фото: скріншот з відео

Практично за чотири місяці війни Німеччина не поставила в Україну жодного важкого озброєння, тобто час йде безповоротно. Будь-яка зброя, що надійшла в Україну раніше, могла переламати хід війни на користь Києва, і зберегти сотні життів мирних жителів.

українські танкісти, фото 93-тя ОМБр Холодний Яр
українські танкісти, фото 93-тя ОМБр Холодний Яр

При цьому, військова допомога Україні з боку Німеччини різко скорочується. У період з 30 березня по 26 травня з Німеччини прибули тільки дві партії, і вони складалися зі зброї меншого калібру, такого як протитанкові міни. Тому, можна зробити висновок, що підтримка тільки на словах.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що побитий до коми на мітингу 16-річний білорус втік в Україну, щоб захищати її від рашистів

Раніше повідомлялося, що в Україну відправили тезку президента Словаччини, яку так бояться росіяни: технічні характеристики вражають

Також, окупанти бояться вступати в прямі бойові зіткнення з бійцями ЗСУ: тікають при найменшій можливості