Стало відомо про нові проблеми російських окупантів. Можуть виникнути неполадки з поповненням запасів зброї.

Про це заявили в британській розвідці, опублікувавши традиційне зведення. Опублікували їх на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter.

За оцінкою експертів, навіть не дивлячись на той факт, що російський Кремль значно збільшив фінансування військових витрат, у країни в найближчому майбутньому будуть величезні проблеми з поповненням запасів техніки.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Все завдяки міжнародним санкціям, які ввели європейські лідери після 24 лютого. Крім того, велику роль зіграв брак досвіду в деяких сферах.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

Кілька днів тому заступник керівника військово-промислової комісії РФ спрогнозував, що розтрати держави на окупантську армію зростуть приблизно на 700 мільярдів рублів, а це близько 20%.

Загиблі окупанти. Фото: Associated Press
Загиблі окупанти. Фото: Associated Press

"Держфінансування дозволить оборонпрому країни повільно мобілізуватися для того, щоб задовольняти потреби, що виникають через війну проти України. Однак із задоволенням багатьох цих потреб можуть бути проблеми, частково-через ефект санкцій і нестачу досвіду. З виробництвом в РФ високоякісної оптики і передової електроніки швидше за все є труднощі, і це може підірвати зусилля для заміни обладнання, втраченого в Україні", - відзначають в огляді.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Зараз основні бойові дії зосереджені біля Сєвєродонецька. Також, в районі Харкова вперше за кілька тижнів відбулося невелике просування, що дозволило окупантам знову обстрілювати місто.

Нагадаємо, що чи скасується воєнний стан в Україні на День Незалежності: нумеролог Владислав Грицай зробив попередження для всіх

Раніше повідомлялося, що Україна може стати надпотужною країною після закінчення війни, але потрібно скористатися прикладом Ізраїлю

Також, колективна травма війни: що це, і як вона вплине на свідомість українців