Російські окупанти, якщо звісно виживуть, довгі роки будуть прокидатися у страшному сні, від страху відчуту помсту українських партизанів.

Журнал The Economist аналізує, та зазначає, що на окупованих територіях зростає український партизанський рух.

На захоплених територіях українці хоч і повторюють, те, що змушені повторювати, коли до них звертається "тіло зі зброєю", проте мріють і терпляче чекають, коли прийдуть ЗСУ.

Одним із потужних партизанських рухів є мешканці Мелітополя. Важливо зазначити, що Мелітополь — найважливіший сегмент постачання російських військ із Криму. Там проходить великий залізничний вузол. Однак утримувати місто російським військам стає складніше.

Кожні кілька днів у місті щось відбувається: знищують бронепоїзд, обстрілюють командні пункти (18 травня), підривають залізничні колії та станції радіолокацій (19 травня), проводять проукраїнські мітинги (29 травня), підривають будинки колаборантів (30 травня). Українська сторона заявляє, що партизани вбили понад 100 російських солдатів у Мелітополі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

З розповіді мешканки тимчасово окупованого Херсону: "Вони бояться, бо у місті постійно розклеюють листівки. Наші листівки із українською символікою. Ми чекаємо на ЗСУ. І коли вони будуть близько, то херсонці голими руками та зубами розправлятимуться з нечистістю. Вони це відчувають. Тож поспішають".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олена Зеленська знову звернула увагу світу на війну в Україні, всі втомилися від війни, але перша леді попросила не звикати до нашого болю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", снаряди окупантів "прилітають" навіть на найвіддаленіші лінії фронту.

Також "Знай.ua" писав, що російські спецслужби оголосили в розшук відомого письменника, автора серії книг "Метро", а також "Текст" Дмитра Глуховського.