Перша леді України Олена Зеленська знову висловилася про війну в Україні. Закликала цивілізований світ не звикати до війни Росії проти України. Потрібно боротися до тих пір, поки ворог не покине наші землі.

Про це вона сказала в інтерв'ю американському телеканалу АВС, яке дала в Києві.

Дружина українського гаранта кілька разів підкреслила той факт, що ми ніколи не поступимося своєю свободою і територією, саме тому будемо боротися до талого, поки не настане бажаний день Перемоги. Світ ні в якому разі не повинен ставитися до війни в Україні, як до чогось буденного.

"Ми не готові поступатися своєю свободою, своїми територіями. Не можна втратити свої території і бути спокійними в подальшому. Агресор не зупиниться на частині нашої території, вони не зупиняться, поки не знищать нас повністю. Тому у нас немає іншого виходу, як тільки боротися за свою незалежність, свою свободу до кінця", - сказала перша леді.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Після цього Олена Зеленська подякувала Сполучені Штати Америки, а також світову спільноту за підтримку і допомогу Україні, яку вони надають нам останні кілька місяців.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Світ повинен залишатися з Україною до кінця, адже це деморалізує росіян, які виявилися ізольовані від усього світу. Їх провокації і так виглядають відчайдушно, і тому на це не можна вестися.

"Так, від вас вона далеко, довго йде, і від неї можна втомитися, але, будь ласка, не звикайте, тому що, якщо всі звикнуть, ця війна може не закінчитися ніколи. А ми хочемо якнайшвидшої перемоги. Не звикайте до нашого болю, тому що це реальний біль, це – історія кожної сім'ї, яка зараз розділена, яка не може жити звичайним життям" - підсумувала жінка.

Олена Зеленська, скріншот з відео
Олена Зеленська, скріншот з відео

Нагадаємо, що Лукашенко знову у захваті від ВСУ

Раніше повідомлялося, що для перемоги над окупантом потрібна не тільки зброя, секретар РНБО Данилов відкрив очі на потреби України

Також, стало відомо, чому Німеччина боїться ЗСУ і тягне з поставками озброєння