На війні передова знаходиться практично скрізь, і прилетіти снаряд може навіть на найвіддаленіші від фронту позиції. Українські військові більш детально розповіли українцям, з чим їм доводиться щодня справлятися.

Про це написав портал АрмiяInform.

Ось, наприклад, стрілецький взвод старшого лейтенанта з позивним "Ветеринар". Батальйон вважає на нього особливі функції, навіть незважаючи на те, що вони відійшли від передової, і зайняли позицію в другій лінії оборони. Завдання у них вкрай важливе, і не менш безпечне.

Військові, фото: АрмiяInform
Військові, фото: АрмiяInform

Взвод "Ветеринара" зараз розвідує і облаштовує нові позиції на одних з найнебезпечніших напрямках в районі оборони. Таких може бути відразу кілька, і підготовка потрібна для того, щоб бути готовими до будь-яких провокацій з боку ворога.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Були облаштовані не тільки укріплення, укриття, системи шляхів сполучення, а й відпрацьований алгоритм дій, у разі прориву з боку російських окупантів.

Військові, фото: АрмiяInform
Військові, фото: АрмiяInform

Проводить даний взвод бойові завдання на запорізькому напрямку, і обстановка вкрай напружена. Ворог продовжує здійснювати артилерійські обстріли не тільки найближчих позицій, а й віддалених. Саме тому, як виявилося, друга лінія оборони мало відрізняється безпекою від передової.

"Противник постійно веде розвідку і, застосовуючи артилерійське і реактивне озброєння, регулярно завдає ударів в глиб оперативної побудови наших військ. Тому по позиціях, які віддалені від безпосередньої лінії фронту, теж "прилітає" досить часто" - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: АрмiяInform
Військові, фото: АрмiяInform

Ворожі безпілотники постійно шукають нові цілі для обстрілів, і часу на відпочинок у наших військових немає. Ще кілька місяців тому більшість з них були простими цивільними, і навіть не підозрювали, що незабаром доведеться захищати рідні землі.

Нагадаємо, що стало відомо, чому Німеччина боїться ЗСУ і тягне з поставками озброєння

Раніше повідомлялося, що росіяни видихлися, але продовжують наступати, причини-аналітик Том Купер

Також, російські окупанти вирішили побудувати "бізнес" на мародерстві, але бажання красти виявилося сильнішим