Російські спецслужби оголосили в розшук відомого письменника, автора серії книг "Метро", а також "Текст" Дмитра Глуховського. При цьому не вказується за якою статтею він розшукується. Про це повідомляє telegram-канал TJ.

Автора відомих книг "Метро" і "Текст" Дмитра Глуховського оголосили у федеральний розшук. За якою статтею його розшукують російські спецслужби невідомо, втім, можна припустити, що його висловлювання не оцінило вище керівництво рф, що сидить в Кремлі.

Дмитро Глуховський. Фото: скрін youtube
Дмитро Глуховський. Фото: скрін youtube

Так, Починаючи з 24 лютого, коли Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну російський письменник Дмитро Глуховський активно засуджував політику вищого керівництва країни, зокрема він виступав проти військових дій на території сусідньої країни.

Дмитра Глуховського оголосили у федеральний розшук. Фото: Скрін
Дмитра Глуховського оголосили у федеральний розшук. Фото: Скрін

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наприклад, в останньому інтерв'ю, що вийшов 1 червня, яке Він дав Ірині Шихман, письменник в черговий раз висловився проти путінського режиму і агресії Росії щодо інших країн.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, прикордонник Ігор після 20 років служби вийшов у запас ЗСУ, але мрії про щасливе життя з синами зруйнувала рф: "Я тут, щоб захистити".

Також наш портал інформував, російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів.

Крім того, наш портал інформував, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.