Міністр оборони Олексій Резніков провів переговори з Міністром оборони Туреччини.

Міністр оборони України Олексій Резніков під час телефонної розмови поспілкувався з Міністром оборони Туреччини генералом Хулусі Акаром, під час якої глави оборонних відомств обговорили нові проєкти в Чорноморському регіоні. Про це повідомив Міністр оборони України у своєму Twitter.

Зокрема йшлося про безпечне судноплавство та торгові перевезення для проходу турецьких торгових суден, які стоять в портах України, і прольоту воєнних вантажних літаків А400М.

"Цей тиждень розпочався з розмови з Міністром оборони Туреччини генералом Хулусі Акаром. Серед іншого, ми обговорили нові проєкти в Чорноморському регіоні для забезпечення вільного судноплавства і безпеки торгових перевезень", – зазначив він.

Також Олексій Резніков подякував Хулусі Акару за підтримку та надану гуманітарну допомогу Україні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше йшлося, що Туреччина може заблокувати членство Фінляндії та Швеції в Північноатлантичному Альянсі. Ці країни ведуть переговори з Туреччиною, до них долучається Альянс, та продовжує вести переговори, щоб задовольнити умови Анкари.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Сполучені Штати Америки не будуть скасовувати санкції проти Російської Федерації в обмін на зерно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", люди масово купують особисті бункери після російської агресії: максимально схожі на квартиру, і врятують від будь-якої напасті.

Також "Знай.ua" писав, що мати полоненого окупанта поділилася головними тезами пропагандистської методички.