Стало відомо про те, що Сполучені Штати Америки не будуть скасовувати санкції проти Російської Федерації в обмін на зерно. Перші подробиці.

Про це повідомляє видання Politico.

США не збираються йти на будь-які угоди з Росією, зокрема на зняття санкцій, навіть якщо мова йде про зняття блокади з українських портів для експорту зерна.

Незважаючи на всі спроби ООН зараз знайти спільну мову з державою-агресором, в адміністрації Джо Байдена ставляться до даного питання скептично. Вони не вірять, що Росія діятиме в цьому питанні сумлінно.

Зерно. Фото: Youtube
Зерно. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Основною причиною невдоволення є недавній коментар російського диктатора Путіна, а також його підлеглих. Вони пообіцяли послабити блокаду портів України, якщо Захід зуміє зняти економічні санкції проти офіційної Москви. Один з чиновників ООН заявив, що ця пропозиція "ускладнює" "тендітні" переговори.

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео

Нагадаємо, що Росія зараз навмисно блокує українські порти, а також всі морські шляхи в Чорному морі для вивезення зерна. Також, перешкоджає його вивезенню через залізниці, завдаючи при цьому ракетні удари по елеватором.

Крадуть зерно. Фото: Youtube
Крадуть зерно. Фото: Youtube

У такий спосіб Путін намагається спровокувати голод в африканських країнах, щоб ті перейшли на бік Росії, а також почалася чергова хвиля міграції в Європу.

Зернові культури, скріншот з відео
Зернові культури, скріншот з відео

Нагадаємо, що українців закликали бути пильними: у МВС попередили про активізацію ДРГ окупантів

Раніше повідомлялося, що СБУ спрацювала на випередження і розкрила нові плани російських окупантів

Також, з порожнім возом біля прилавків: дружбана Путіна Анатолія Чубайса помітили в одному з супермаркетів Кіпру