Іноді буває, що росіяни нічого не усвідомлюють навіть у момент, коли правда очевидна, і не довіряють найближчим людям, які бачили все на власні очі.

Цього разу так і сталося. Український блогер Володимир Золкін мав можливість поговорити з тими самими зазомбованими людьми, які всіляко виправдовують війну. Йдеться про матір полоненого окупанта.

Вона вирішила пояснити українцям, що таке нацизм, і свято вірить в те, що Україна, яка не воює абсолютно Країна до певного часу, просто "не встигла напасти на Росію".

Виявляється, "нацизм генетично не властивий росіянам", і взагалі, вони вторглися в Україну, тому що "ви б напали першими". При цьому, судячи з усього, через свою ідеологію за сина вона явно не переживає. Мабуть, на російському телебаченні вже розповіли за методичкою, що жінки повинні народжувати чоловіків, щоб ті тільки воювали за Батьківщину.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Скільки б прямих доказів не пред'являв блогер матері, вона все одно стояла на своєму.

Російські полонені, фото: скріншот з відео
Російські полонені, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Росія вторглася на наші землі 24 лютого. Того дня життя кожного громадянина змінилося раз і назавжди. Більше 10 мільйонів чоловік були змушені покинути свій будинок, і шукати для себе і своїх дітей більш безпечне місце.

Більше 100 днів протистояння, і на жаль, поки що не знає, коли це може закінчитися. Окупанти продовжують вбивати наших людей.

Російський окупант. Фото: Telegram
Російський окупант. Фото: Telegram

Нагадаємо, що у добровольця з Південної Кореї можуть відібрати громадянство за захист України

Раніше повідомлялося, що українців закликали бути пильними: у МВС попередили про активізацію ДРГ окупантів

Також, російські окупанти бояться вступати в прямі бойові зіткнення з бійцями ЗСУ: тікають при найменшій можливості