Стало відомо про те, що у світі масово почали купувати бункери. Зокрема йдеться про українців, поляків, а також американців. Всі побоюються, що агресія Росії може досягти небувалих масштабів.

Після того, як Російська Федерація показала в черговий раз свою агресію, особисте бомбосховище стало не чимось екстраординарним, а предметом першої необхідності.

Тепер, по закінченню війни, Україна планує за прикладом Ізраїлю будувати всі будинки із запланованими куточками безпеки. Загроза тепер буде існувати завжди, і потрібно бути готовими до цього.

Поки що, можна купити таке задоволення, однак, ціни кусаються. Це обійдеться людям від 40 тисяч до 1 мільйона доларів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Бомбосховище, скріншот: Youtube
Бомбосховище, скріншот: Youtube

Наприклад, в США розташований один з найбільших у світі заводів з виробництва бункерів.

Бомбосховище, скріншот: Youtube
Бомбосховище, скріншот: Youtube

"Ніхто тепер не думає, що ті, хто купують бомбосховища - божевільні. У нас зараз хороший бізнес в Україні та Польщі, тому що там війна. У мене є кілька українських клієнтів. В Україні є багаті люди, і вони хочуть отримати бункер якомога швидше. Прямо зараз" - говорить власник бізнесу Рон Габбард.

На ролику можна побачити стандартний бункер розміром 3 на 12 метрів, вартість якого від 200 тисяч доларів. Там відразу встановлений унітаз, умивальники, і також є притулок під підлогою. Усередині даної будівлі, якщо його можна так назвати, можна зберігати їжу та інші запаси. Ну, і звичайно ж, повітря буде проходити. Після ремонту і установки меблів, все це нагадує звичайну квартиру, але без вікон.

Бомбосховище. Фото: YouTube
Бомбосховище. Фото: YouTube

Нагадаємо, що Дмитро Кулеба відповів Еммануелю Макрону на заклики зберегти обличчя Путіну

Раніше повідомлялося, що виснажені і деморалізовані: російські загарбники знижують темпи наступу

Також, через окупацію Запорізької АЕС Європа знову в небезпеці: не вистачає матеріалів і запчастин.